visit_bryne.jpg

Destinasjon Bryne

PRIS 150 kr

 

Bryne ligger i Time kommune på Midt-Jæren. I nord og vest grenser kommunen til Klepp, i nordøst til Sandnes, i øst til Gjesdal og Bjerkreim og i sør til Hå. Man finner to landskapstyper i kommunen, i den vestre delen finner man det typisk flate Jær-landskapet hvor det meste av jordbruksarealet befinner seg. Mot øst finner man et kupert og variert heilandskap med lynghei og noe skog og beite, med tallrike vann, elver og bekker innimellom. Kommunen har omtrent 14000 innbyggere og et areal på 182 km2, eneste byen er Bryne som er administrasjonssentrum og har gode servicetilbud på de fleste områder, ikke minst for deg som skal ut og fly fra Jæren.

Hjelp oss å bli bedre! Vet du noe om denne destinasjonen som flere burde vite?Send tips eller tekst til oss på timetofly@jaerlines.no og kanskje akkurat ditt innspill blir trukket ut som vinner av en middels stor Jaerlines marsipankake fra vår flightshop.

Jaerlines vil ikke bruke epost-adresser som er mottatt til fremtidig markedsføring. Ansatte i Jaerlines og deres nærmeste kan delta med sine tips.

Bryne.png
Bryne2.png

Andre Destinasjoner