visit_klepp.jpg

Destinasjon Klepp

PRIS 150 kr

 

Klepp er en kommune på Jæren i Rogaland fylke. Omkringliggende kommuner er Sola og Sandnes mot nord, Time mot sør og øst, og Hå mot sør. Kleppe, Verdalen, Orstad, Klepp stasjon, Kåsen, Pollestad, Kvernaland og Voll er tettsteder. Navnet Klepp kommer av det norrøne kleppr, som betyr knaus eller svaberg. Klepp er den nest største jordbrukskommunen i Rogaland, med rundt 600 gårdsbruk. De viktigste veiene i Klepp er Fylkesvei 44 Jærveien til Sandnes og Bryne, og Fylkesvei 510 Solaveien til Sola. Jærbanen går gjennom østre delen av kommunen, med stoppesteder på Klepp stasjon og Øksnavadporten (Orstad). Kilde: WIkipedia

Hjelp oss å bli bedre! Vet du noe om denne destinasjonen som flere burde vite?Send tips eller tekst til oss på timetofly@jaerlines.no og kanskje akkurat ditt innspill blir trukket ut som vinner av en middels stor Jaerlines marsipankake fra vår flightshop.

Jaerlines vil ikke bruke epost-adresser som er mottatt til fremtidig markedsføring. Ansatte i Jaerlines og deres nærmeste kan delta med sine tips.

Klepp.jpg
Klepp.jpg

Andre Destinasjoner