HOS Jaerlines

SKAL DU VÆRE DEN VIKTIGSTE

Fra du blir ønsket velkommen OM BORD med et smil eller et nikk og et god morgen* til du setTer deg godt på plass i et av våre behagelige seter.

Komfort for oss er god utsikt, lav lyd, gode seter og god plass til ben, knær, lese en avis eller noe på nettet. Eller, for mange er det mest komfortabelt å kunne lene seg tilbake og nyte turen over Jæren. Uansett er du velkommen om bord!

 

*Avhengig av når på dagen du reiser.

 
 

Tilgjengelig kun på turer over 2 timer

magnet-1.jpg

Jaerlines kjøleskapsmagnet ®

Dette er et uunnværlig kjøkkenredskap for deg som både har kjøleskap og skal ut og fly fra Jæren! Jaerlines kjøleskapsmagnet®, er en praktisk klype med en passe kraftig magnet på baksiden og trinnløs høyderegulering. Leveres dessverre ikke med gaveeske (derimot liten plastpose). For bestilling ta kontakt med oss på epost: kjoeleskapsmagnet@jaerlines.no

sugeror1.gif

Nå kan du drikke ruten!

Kjøp en pakke sugerør formet som kjøreruten til Jaerlines. Nå kan brus, juice og melk ”kjøre” samme vei som du gjør (om bord på Jaerlines).

Jaerlines marsipankake

Kombiner et rundt tall eller en spesiell feiring med en repetisjon av ruten vår. Kaken leveres i flere størrelser. For bestilling ta kontakt med oss på epost: marsipankake@jaerlines.no

Jaerlines modell 1.0

Modellen i plast er nesten identisk med slike som tidligere ble solgt ombord hos mange andre flyselskaper. Vår modell 1.0 har et stort detaljnivå og er beregnet til bruk hjemme hos Jaerlines-fans eller som samleobjekter. 1:200 og kommer ofte i flott gaveeske.

Jaerlines tid 1.0

Ønsker du deg en stor, tøff og elegant klokke, så anbefaler vi vår tid 1.0. Er du i tillegg svært glad i Jaerlines, så er dette absolutt et relevant ur for deg. Ø47mm* og leveres i svart* (*NB! Dette kan variere!)